Християнська психологія » Біоетика » Симпто-термальний (Бірмінгемський) Метод Розпізнавання Плідності - Ірина Стельмах

 

Симпто-термальний (Бірмінгемський) Метод Розпізнавання Плідності - Ірина Стельмах

Автор: Мирон Шкробут від 30-04-2021, 17:25, переглянули: 469

Симпто-термальний (Бірмінгемський) Метод Розпізнавання Плідності - Ірина СтельмахВикористання методів розпізнавання плідності є одним з компонентів природного стилю подружніх стосунків.
У 1977 році була розроблена бірмінгемська модифікація симпто-термального методу.
Як свідчить статистика ООН, зараз методи розпізнавання плідності застосовують 25% населення земної кулі репродуктивного віку (Це близько 600-700 мільйонів). Інтерес до методів розпізнавання плідності викликаний екологічними чинниками, відсутністю шкоди для здоров’я, етичними і моральними поглядами, позитивним впливом на розвиток гармонійного подружнього зв’язку. Кожна подружня пара має право на повну вичерпну інформацію, що стосується репродуктивного здоров’я, має право знати все про свою індивідуальну плідністьу кожен день репродуктивного періоду свого життя.



Чітке спостереження за своїм циклом дозволяє точно визначити час зачаття дитини, що має величезне значення для його пренатального розвитку та підготовки до пологів. Нерегулярний менструальний цикл не є перешкодою для використання методу.
Початок і кінець плідної фази циклу визначаються завдяки ознакам плідності, за якими жінка спостерігає та інтерпретує. Метод дозволяє визначити час найбільш сприятливий для зачаття дитини, що дуже важливо у випадках із зниженою фертильністю, яку інколи плутають із безпліддям.
Мета будь-якого методу розпізнавання плідності — інформація, що дає психологічний комфорт і можливість для правильного прийняття рішення, відповідно планам і можливостям сім’ї. Використання методів розпізнавання плідності не протирічить жодній культурній або релігійній традиції. Метод дає лише інформацію, необхідну кожному подружжю, а використання цієї інформації залежить від умов, в яких живе конкретна сім’я і традицій, яких дана сім’я дотримується.

Спікер Стельмах Ірина Миколаївна – лікар-інтерн акушер-гінеколог, консультант Симпто-термального МРП.
Народилася у м. Хмельницький 1997 року, закінчила ВНМУ ім. Пирогова у 2020 року за спеціальністю “Лікувальна справа”. З 2020 року проходить інтернатуру за спеціальністю “акушерство та гінекологія” у Хмельницькому Міському Перинатальному Центрі.
У 2020 пройшла тренінг і отримала сертифікат консультанта Бірмінгемського МРП



Категорія: Біоетика

Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам Зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.