Геронтологія - відеокурс

Автор: Мирон Шкробут від 12-06-2016, 10:07, переглянули: 987

Геронтологія - відеокурс Старість - це період життя, про який в молодості не дуже хочеться думати: здається, що пора ця десь далеко. Але час летить, і ми помічаємо, що наше тіло втрачає силу, характер наш псується, і в житті відбувається більше втрат, ніж придбань. Як же зустріти старість без скарг і обурення? Як же, знайшовши вже статус літньої людини, зуміти бути благословенням для оточуючих людей? Чи можна навчитися в старості чомусь новому і відкрити в собі дрімаючі таланти?
Відеокурс "Геронтологія" ставить собі за мету зруйнувати міф про старість як про період фізичного і психологічного занепаду. Відкрити таємницю справжнього життя в старості, коли життя - це не турбота про продовження «старою старості», а плідна і гідна діяльність християнина, здатна зробити цей етап життя таким же повноцінним і гідним, як і попередні роки.
Ми запрошуємо Вас в дивовижний світ геронтології!

Старость - это период жизни, о котором в молодости не очень хочется думать: кажется, что пора эта где-то далеко. Но время летит, и мы замечаем, что наше тело теряет силу, характер наш портится, и в жизни происходит больше потерь, чем приобретений. Как же встретить старость без жалоб и негодований? Как же, обретя уже статус пожилого человека, суметь быть благословением для окружающих? Можно ли научиться в старости чему-то новому и открыть в себе дремлющие таланты?
Видеокурс "Геронтология" ставит своей целью разрушить миф о старости как о периоде физического и психологического упадка. Открыть тайну настоящей жизни в старости, когда жизнь - это не забота о продлении «дряхлой старости», а плодотворная и достойная деятельность христианина, способная сделать этот этап жизни таким же полноценным и достойным, как и предыдущие годы.
Мы приглашаем Вас в удивительный мир геронтологии!





Категорія: Геронтологія, Семінари

Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам Зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.