"Хижа", Вільям Пол Янг

Автор: Мирон Шкробут від 2-06-2014, 00:58, переглянули: 2480

"Хижа", Вільям Пол Янг
Україна стала сорок першою країною, яка видала «Хижу» тепер вже всесвітньо відомого письменника Вільяма Пола Янга.
А почалося все з того, що звичайний американський прибиральник видав книгу своїм коштом. Перший тираж склав 25 (!) примірників.
Двадцять шість видавництв відмовилися від рукопису «Хижа», а двадцять сьоме випустило скромний тираж книги за рахунок автора ... Але вже через рік, всупереч прогнозам «експертів» і майже без реклами, сумарний тираж «Хижі» досяг 5 000 000 книг!
Тепер же книга, із початковим рекламним бюджетом всього у 300 доларів, розійшлася 15-мільйонним накладом, її перекладено 37 мовами.
Тож, про що розповідає книга?
Сімейний турпохід закінчується трагедією: у головного героя зникає дочка. Невдовзя в орегонських нетрях, у покинутій хижі знаходиться підтвердження її загибелі від рук маніяка. Чотири роки по тому, так і не змирившись із втратою, батько отримує підозрілий лист нібито від Бога із пропозицією відвідати ту саму хижу. Після довгих вагань він вирушає в подорож, яка вщент розіб’є його уявлення про природу речей…
Декого книжка обурює «надмірною» сміливістю думки, радикалізмом поставлених запитань, непідробністю виражених переживань. Упродовж лічених місяців блукання світом вона викликала різку критику теологів, але водночас знайшла визнання величезної аудиторії простих, «нерелігійних» людей.
Успіх «Хижі» можна пояснити тільки так – люди втомилися від традиційних розмов про Бога, від релігійних систем і церковних бюрократій, але не припинили думати про Нього, звертатися до Нього, сперечатися з Ним, перейматися вічними питаннями...


скачати книгу "Хижина" ( російською мовою)

завантажити аудіокнигу (рос. мова) прим. №97 - архів)



Категорія: Аудіо-галерея, Бібліотека

Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам Зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.