Християнська психологія » Християнські психологи » Блог Ростислави Пекарюк » «Основи консультування в руслі POSITUM підходу»

 

«Основи консультування в руслі POSITUM підходу»

Автор: Ростислава Пекарюк від 1-04-2016, 23:26, переглянули: 767


Триває набір учасників на 3-х денний Сертифікований -Тренінг — проект, який вже вдруге відбудеться цієї весни в Моршині (дати будуть повідомлені після набору групи) від Українського Інституту Позитивної крос-культурної психотерапії та менеджменту (УІПП).

«Основи консультування в руслі POSITUM підходу»

за Страсбурзькою моделлю навчання психотерапії
„Теорія — Особистий досвід – Практика — Супервізія”
«Основи консультування в руслі POSITUM підходу»

Таке навчання проводиться в 20 містах Украіни, та більше чим у 80 країнах світу, і одним з таких міст є місто Моршин. Програма побудована за методикою психологічної допомоги собі та іншим людям від всесвітньо відомого психотерапевта, доктора медичних наук, професора, засновника методу Носсрата Пезешкіана, та представлена в Міжнародній програмі Базовий курс Позитивної психотерапії, а «Основи консультування в руслі Позітум-підходу» є першим модулем в цій програмі. Пройшовши перший модуль, і отримавши знання і розуміння, що це таке, Ви зможете продовжити свою професійну освіту, або ж стати тою, людиною, яка вчиться допомагати сама собі в багатьох ситуаціях.
Даний навчальний проект побудований таким способом, що є насиченим теоретичною інформацією та техніками, які можна практично застосовувати в звичайному житті кожній людині. Матеріал подається так, що є доступним як для професіоналів, так, і для тих, хто не має гуманітарної освіти, а мріє вдосконалюватись та покращувати якість свого життя.
По закінченні програми, крім Міжнародного сертифікату та сертифікату УІПП для психологів, які працюють в державних структурах видається сертифікат державного зразка, який є свідченням підвищення кваліфікації.
Випробувана роками програма УІПП — це навчання, яке дає основи самодопомоги, сприяє налагоджуванню діалогу з собою, іншими та зі світом! УІПП працює в неформальній освіті.

Навчання починається там, де збирається група. Чисельність учасників кожної групи є невеликою для того, щоб була можливість приділити час кожному учасникові.

Проект БУДЕ КОРИСНИЙ:

юристам, студентам гуманітарних спеціальностей, соціальним працівникам, психологам, менеджерам, вчителям, медикам, священикам, журналістам, політичним та громадським діячам, всім, хто прагне особистісного розвитку.
Детальніше на сайті My Webpage



Категорія: Християнські психологи » Блог Ростислави Пекарюк

Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам Зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.