Образи і прощення

Автор: Марія Хомів від 14-05-2015, 16:30, переглянули: 960

Образи і прощенняУ мові індіанських племен є слово mamihlapinatapei, яке занесене до «Книги рекордів Гінеса» як найлаконічніше. В перекладі це слово означає: двоє людей дивляться один одному в очі, кожен з яких сподівається, що інший зробить перший крок до того, що хочуть обоє, але не наважуються розпочати.
То, можливо, вже прийшов час – наважитись розпочати примирення та змінити свої стосунки на краще? Час визнати, що Ти дорослий, що саме Ти і ніхто інший відповідальний за любов. Не шукай зміни в інших, поки не зміниш себе сам. Не чекай коли інший зробить перший крок.


Завдяки диву прощення двоє стають здібними розпочати все спочатку.
Це, звичайно, не означає, що їх шлях буде відтепер посипаний квітами, адже вони повинні почати працю остаточного примирення , ще не забувши колишніх образ, не знаючи відповідей на багато питань.
Пробачити – не означає забути, виправдати. Якби ми всі усе забували, то не було б необхідності і в прощенні. Саме тому, що ми не можемо забути, нам необхідно знайти в собі сили пробачити.
Звичайно, здатність прощати дарує нам Бог, але рішення пробачити має бути прийняте НАМИ!
Вибираєш ТИ!!! Під час вибору будь частиною рішення- а не частиною проблеми.

ОБРАЗИ Вирізка з вебінару


Ціна 150 грн.,Пишіть нам на vebinar.te@gmail.com з назвою теми: хочу на вебінар «ОБРАЗИ».Щодо вебінару про образи, він вже записаний.


ПРИДБАЙТЕ ВЕСЬ ВЕБІНАР У ТРАВНІ ЗА ЦІНОЮ ЛИШЕ 150 ГРН.-ІНВЕСТУЙТЕ В ПРОЩЕННЯ



Категорія: Блог Марії Хомів, Поради психолога

Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам Зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.