Книга Проповідника: життєві цінності

Автор: Мирон Шкробут від 8-08-2016, 11:32, переглянуло: 798

Книга Проповідника: життєві цінностіНавчальний курс "Книга Проповідника: життєві цінності" розроблений Михайлом і Надією Телепова з метою показати, як важливі життєві істини, записані в Книзі Екклезіаста, можна застосувати до життя сучасних людей, які розмірковують про сенс життя. Особливий акцент викладачі роблять на практичному застосуванні біблійних принципів. Крім цього, вони дають рекомендації і поради, проводять тести і вправи, а також пропонують питання для обговорення в малих групах.

Категорія: Християнська психологія, Психологія особистості, Семінари, Блог Михаїла і Надії Телепових

 

Кризове консультування

Автор: Мирон Шкробут від 28-06-2016, 19:57, переглянуло: 1095

Кризове консультуванняКурс "Кризове консультування" допомагає розкрити якості та головні принципи особистісного душеопікунства. Викладачі, кандидати психологічних наук Михайло і Надія Телепова діляться теоретичними і практичними знаннями, необхідними кожному, хто вирішив перейти від монологічного і авторитарного підходу в душеопікунстві до діалогу. Для досягнення успіху консультант повинен не тільки вдосконалювати свої практичні вміння та навички, а й постійно працювати над собою.
Хто може бути консультантом?
Як навчитися вести діалог з клієнтом?
Що таке активне слухання?
Як скинути маски і не займатися маніпулюванням?
Відповідаючи на ці питання, викладачі діляться особистим досвідом, а також цікавими ілюстраціями з літератури і історії.
Курс "Кризове консультування" - це яскраві і динамічні лекції, які будуть корисні як для початківців, так і для практикуючих консультантів.

Категорія: Психотерапія і консультування, Семінари, Блог Михаїла і Надії Телепових

 

Динаміка стосунків у подружжі

Автор: Мирон Шкробут від 21-06-2016, 10:35, переглянуло: 666

Динаміка стосунків у подружжі"Все проходить - все змінюється."
Стосунки в подружжі також не залишаються сталими,
вони постійно змінюються...

вебінар Михаїла і Надії Телепових

Категорія: Психологія подружніх стосунків, Блог Михаїла і Надії Телепових

 

"Консультування людей з ВІЛ +" - навчальний курс

Автор: Мирон Шкробут від 11-06-2016, 09:48, переглянуло: 765

"Консультування людей з ВІЛ +" - навчальний курс З діагнозом ВІЛ-інфекція життя не закінчується, але якість і тривалість життя багато в чому залежить від душевного і духовного стану людини. На жаль, пастори та лідери церкви не мають достатньої підготовки і знань, щоб надати необхідну допомогу і підтримку тим, хто зіткнувся з цією проблемою. Навчальний курс "Консультування людей з ВІЛ +" розроблений з метою надати слухачам достовірну інформацію про ВІЛ, щоб зруйнувати стереотипи, що склалися і придбати неупереджений біблійний погляд щодо питань, що стосуються ВІЛ. Викладачі Михайло і Надія Телепові діляться практичним досвідом, пропонуючи конкретні кроки, які можна зробити після проходження даного курсу. Особливу увагу вони приділяють необхідності змінити мислення і ставлення до цієї проблеми.

С диагнозом ВИЧ-инфекция жизнь не заканчивается, но качество и продолжительность жизни во многом зависит от душевного и духовного состояния человека. К сожалению, пасторы и лидеры церкви не имеют достаточной подготовки и знаний, чтобы оказать необходимую помощь и поддержку тем, кто столкнулся с этой проблемой. Учебный курс "Консультирование людей с ВИЧ+" разработан с целью предоставить слушателям достоверную информацию о ВИЧ, чтобы разрушить сложившиеся стереотипы и приобрести непредвзятый библейский взгляд в отношении вопросов, касающихся ВИЧ. Преподаватели Михаил и Надежда Телеповы делятся практическим опытом, предлагая конкретные шаги, которые можно предпринять после прохождения данного курса. Особое внимание они уделяют необходимости изменить мышление и отношение к данной проблеме.

Категорія: Психологія травмуючих ситуацій, Психотерапія і консультування, Семінари, Блог Михаїла і Надії Телепових

 

Залежність як проблема відносин - семінар.

Автор: Мирон Шкробут від 17-11-2015, 22:17, переглянуло: 1303

Залежність як проблема відносин - семінар.Курс "Залежність як проблема відносин" присвячений різним видам залежності, які розглядаються як з погляду фізіології, так і з погляду відносин. Перш ніж ви дізнаєтеся про те, як допомогти людям, які страждають від залежності і співзалежності, і як встати на шлях одужання, Михайло і Надія Телепови познайомлять вас з соціокультурними аспектами залежності і причинами її виникнення. Важко переоцінити практичне значення даного курсу лекцій, оскільки зцілення від цієї хвороби допоможе повернути гармонійні взаємини в сім'ях і запобігти проблемам із залежністю у дітей, що живуть в таких сім'ях.

Курс призначений для широкого кола зацікавлених осіб, особливо для тих, хто займається реабілітацією і консультуванням страждаючих від залежності і співзалежності, а також для християн, які прагнуть створити безпечну гавань всіх страждаючих і обтяжених.

Викладачі діляться цікавими прикладами з особистого досвіду, проводять психологічні тести і практичні вправи, показують відеокліпи, які допомагають не тільки зрозуміти, що відбувається із залежною людиною на тому або іншому етапі, але і пробуджують бажання допомогти йому і його близьким.

Михайло і Надія Телепови підкреслюють, що будь-який вид залежності - це проблема відносин з Богом, з навколишніми людьми і з самим собою. Багато людей не знають, як допомогти собі і іншим людям повернути гармонійні відносини і стать вільною особою. Подивитеся курс самі і порекомендуйте його своїм друзям, родичам і знайомим. Не залишайтеся байдужими і пасивними членами суспільства! Зробіть перший крок, щоб змінити світ в кращу сторону!

Категорія: Психотерапія і консультування, Психологія залежностей, Семінари, Блог Михаїла і Надії Телепових

 

Погода в домі - Навчальний курс (7 - 9)

Автор: Мирон Шкробут від 23-10-2015, 00:22, переглянуло: 1056

Погода в домі - Навчальний курс  (7 - 9)Навчальний курс "Погода в домі" - це відверта розмова про призначення подружжя, про побудову гармонійних відносин і про подолання перешкод, що виникають на шляху до щастя. Практикуючі сімейні психологи, кандидати психологічних наук, Михайло і Надія Телепови пропонують біблійний погляд на взаємини чоловіка і дружини в шлюбі.
У цьому курсі зачіпаються наступні теми:
7. Сімейний бюджет
7.1. Принцип «опалення від батьків». 7.2. Принцип життя за коштами. 7.3. Залучення дітей.
8. Обов'язки чоловіка
8.1. Введення. 8.2. Любов і лідерство.
9. Обов'язки дружини
9.1. Введення. 9.2. Любов, покора і повага.


Курс "" Погода в домі "" призначений для широкої аудиторії, але буде особливо корисний тим, хто бажає побудувати своє сімейне щастя відповідно до Божого задуму.

Категорія: Психологія подружніх стосунків, Блог Михаїла і Надії Телепових

 

Погода в домі - Навчальний курс (4 - 6)

Автор: Мирон Шкробут від 19-10-2015, 00:14, переглянуло: 1046

Погода в домі - Навчальний курс  (4 - 6)Навчальний курс "Погода в домі" - це відверта розмова про призначення подружжя, про побудову гармонійних відносин і про подолання перешкод, що виникають на шляху до щастя. Практикуючі сімейні психологи, кандидати психологічних наук, Михайло і Надія Телепови пропонують біблійний погляд на взаємини чоловіка і дружини в шлюбі.
У цьому курсі зачіпаються наступні теми:
4. Компоненти істинного спілкування
4.1. Час. 4.2. Відкритість. 4.3. Довіра.
5. Інтимна близькість подружжя
5.1. Призначення. 5.2. Фізіологічне єднання. 5.3. Чому йде радість? 5.4. Душевне єднання на рівні розуму. 5.5. Душевне єднання на рівні волі і почуттів. 5.6. Духовне єднання.
6.Вирішення конфліктів
6.1. Введення. Неконструктивна поведінка. 6.2. Протистояння з любов'ю. 6.3. Сім правил чесної боротьби. 6.4. Прощення.


Курс "" Погода в домі "" призначений для широкої аудиторії, але буде особливо корисний тим, хто бажає побудувати своє сімейне щастя відповідно до Божого задуму.

Категорія: Чоловік, Жінка, Психологія сексуальності, Психологія подружніх стосунків, Семінари, Блог Михаїла і Надії Телепових

 

Погода в домі - Навчальний курс (1-3)

Автор: Мирон Шкробут від 15-10-2015, 23:59, переглянуло: 1088

Погода в домі - Навчальний курс  (1-3)Навчальний курс "Погода в домі" - це відверта розмова про призначення подружжя, про побудову гармонійних відносин і про подолання перешкод, що виникають на шляху до щастя. Практикуючі сімейні психологи, кандидати психологічних наук, Михайло і Надія Телепови пропонують біблійний погляд на взаємини чоловіка і дружини в шлюбі.
У цьому курсі зачіпаються наступні теми:
1. Призначення шлюбу
1.1. Введення. Шлях до щастя в шлюбі. 1.2. Егоїстичні мотиви вступу в шлюб. 1.3. Мета шлюбу.
2. Дизайн щасливого шлюбу
2.1. ЗАЛИШИТИ батька і матір. 2.2. Приліпитися і стати однією ПЛОТТЮ.
3. Подолання перешкод
3.1. Фізіологічні перешкоди. 3.2. Психологічні та духовні перешкоди. 3.3. Сила протистояння. 3.4. Наслідки вибору. 3.5. Сила, що руйнує єдність.


Курс "" Погода в домі "" призначений для широкої аудиторії, але буде особливо корисний тим, хто бажає побудувати своє сімейне щастя відповідно до Божого задуму.

Категорія: Чоловік, Жінка, Психологія подружніх стосунків, Семінари, Блог Михаїла і Надії Телепових

 

Уроки для батьків (11-21)

Автор: Мирон Шкробут від 1-10-2015, 22:42, переглянуло: 887

Уроки для батьків (11-21)Курс "Уроки для батьків" пропонує задуматися не тільки про виховання дітей, а й про виховання самих батьків. Два викладача, чоловік і дружина, кандидати психологічних наук Михайло і Надія Телепові, запрошують до роздумів над наступними темами:

11-12. Боже бачення батьківства;
13-14. Материнство в очах Бога;
15-18. Формування здорової самооцінки;
19-21. Введення дисципліни серед дітей: принципи заохочення і покарання, фізичне покарання, провокація непослуху.

Категорія: Психологія батьківства, Педагогічна психологія, Семінари, Блог Михаїла і Надії Телепових, Поради психолога

 

Уроки для батьків (1-10)

Автор: Мирон Шкробут від 30-09-2015, 19:28, переглянуло: 1051

Уроки для батьків (1-10)Курс "Уроки для батьків" пропонує задуматися не тільки про виховання дітей, а й про виховання самих батьків. Два викладача, чоловік і дружина, кандидати психологічних наук Михайло і Надія Телепова, запрошують до роздумів над наступними темами:
1-2. Батьківство як гостинність;
3-10. Періодизація життєвого циклу людини;

Категорія: Психологія батьківства, Педагогічна психологія, Семінари, Блог Михаїла і Надії Телепових, Поради психолога

 

Дизайн щасливого шлюбу - семінар

Автор: Мирон Шкробут від 19-09-2015, 22:12, переглянуло: 1204

Дизайн щасливого шлюбу - семінарСемінар на тему дошлюбного консультування, сімейних відносин, представляє християнська пара Михайла і Надії Телепових. Вони - християнська сім'я, кандидати психологічних наук, займаються питаннями сімейної психологіі. В семінарі освітлений здоровий Християнський погляд на питання дошлюбних відносин, стосунки між чоловіком і дружиною, виховання дітей .
Їх метод викладання надзвичайно захоплюючий, а семінари цікаві і корисні для всіх вікових груп. Вони також популярні і в колах професіоналів і фахівців (психологів, педагогів та консультантів).

Категорія: Психологія подружніх стосунків, Психологія батьківства, Чоловік, Жінка, Семінари, Блог Михаїла і Надії Телепових