Християнська психологія » Пренатальна та перинатальна психологія Сучасний погляд на зародження психічного

 

Пренатальна та перинатальна психологія Сучасний погляд на зародження психічного

Автор: Alla від 8-08-2015, 23:39, переглянули: 1136

Запрошуються спеціалісти, які мають базову психологічну освіту і мають бажання займатись психологічним супроводом вагітних жінок та членів їх сімей, жінок, які завагітніли в результаті ДРТ і мають потребу в психологічному супроводі, психологічний супровід сімей, які не можуть мати дітей, жінок та сімей після народження дитини. В програмі також будуть розглядатись питання девіантного материнства та психологічного супроводу юних вагітних. Ви зможете ознайомитися з поглядами на ранній розвиток особистості у психоаналітичній теорії - (М.Кляйн, Дж. Боулби, Д. Виннікот, Е. Нойман та ін.)
Програма розрахована на 100 год:
Теорії 50 год
Практики 20год
Особистого досвіду 10 год.
Групові супервізії 20год
Проект буде цікавий також для психологів, які використовують у своїй роботі піскову терапію. Під час кожного модулю ведучі будуть представляти клієнтські випадки, де використовувався метод Sandplay Дори Калфф. Також в кінці кожного модулю буде проводитись група Балінта.
Робота між модулями буде полягати в читанні і обговоренні статей в закритій групі у фейсбуці, перегляді рекомендованих тематичних фільмів, відвідуванні занять для вагітних, а також розробці своїх власних психокорекційних програм та їх проведення під супервізійним наглядом ведучих проекту.
Після закінчення навчання учасники отримають сертифікат ГО «Хмельницького об’єднання психологів та психотерапевтів»



Ведучі: Наталя Салко та Алла Тимчак
Наталя Салко – психолог – психотерапевт, психоаналітик, Sandplay – терапевт, ведуча груп Балінта, учасник 3-х річного теоретичного блоку по кляйніанському аналізу, автор програми свідомого батьківства «В очікуванні дива», тренер груп підготовки до пологів на протязі 6 років. Голова ГО «Хмельницького об’єднання психологів та психотерапевтів». Загальний професійний стаж – 14 років.
Алла Тимчак –психолог-консультант,перинатальний психолог Тернопільського обласного клінічного центру ,,Мати і дитина”, юнгіанський пісковий Sandplay-терапевт( метод Дори Калфф), ведуча групи психологічної підтримки SANDPLAY, учасник річного курсу з психодрами, автор проекту підготовки до партнерських пологів та догляду за дитиною ,,Школа мами і тата”, інструктор з підготовки до пологів, консультант з грудного вигодовування, інструктор симпто-термального методу пізнання жіночої плідності, автор блогу motherfatherhood.blogspot.com, статей з перинатальної психології, учасник тематичних конференцій та програм на телебаченні. Підвищення кваліфікації з перинатальної психології в Національній медакадемії ім. П.Л,Шупика ( 2013рік). Досвід роботи з вагітними –15 років
Вартість навчання 800 грн за один модуль Один модуль триває 16годин
Реєстрація на перший модуль закінчується 20 вересня
Розклад модулів на 2015 -2016 рік:
Модуль1 3-4 жовтня
Модуль 2 5-6 грудня
Модуль3 27-28 лютого
Модуль4 23-24 квітня
Модуль 5 22-23 серпня
Модуль 6 24-25 жовтня
Модуль 7 5-6 грудня
Запис в групу відбувається після співбесіди по скайпу, в процесі якої ви ознайомитесь з програмою детальніше
Контактні телефони:
в Тернополі 097 572 98 77( Алла)
В Хмельницькому 050 376 38 32, 097 97 94 270 ( Наталя)



Категорія: ---

Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам Зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.