Християнська психологія » » Основна мета подружжя – разом йти до Бога.

 

Основна мета подружжя – разом йти до Бога.

Автор: Христинка від 7-03-2016, 23:53, переглянули: 946

Основна мета подружжя – разом йти до Бога.

5 березня, у суботу, у конференц-залі при церкві св. Онуфрія , що у Львові, відбулася завершальна четверта зустріч жіночих реколекцій на тему «Бути жінкою», яку провадила психолог Лідія Кондратик (див. блог Лідії Кондратик). Тема цього семінару була досить цікавою і давно потрібною: «Чоловік і жінка в подружжі. Три вівтарі подружньої любові. Етапи розвитку подружньої любові».
Зустріч розпочалася із спільної молитви, яку провадив модератор Руху Світло-Життя «Домашня Церква» о. Андрей Павлишин ЧСВВ (див. блог о. Андрея Павлишина) та запалення свічки.
На зустріч прийшло понад 30 жінок і неодружених дівчат. Варто сказати, що такі науки зацікавили як щойно одружених жінок, так і тих, чий подружній стаж перевищує 25 років.
На початку ми поділилися своїми досягненнями на шляху до покращення подружніх взаємин, вказали на ті засоби та методи, які ми застосовуємо під час вирішення життєвих ситуацій. Також жінки розказали про ті зміни, які відбулися у їхньому житті за останній час. Найбільшого зацікавлення викликала розмова про 3 сфери подружньої любові: спілкування, статевість та подружня молитва. Зустріч минула дуже швидко, адже атмосфера була справді затишною, спокійною, по-домашньому теплою. Жінки щиро ділилися своїми переживаннями, емоціями та враженнями.
Щиро дякуємо п. Лідії за проведення цього так потрібного циклу реколекцій.
Невеличкий фотозвіт тут



Категорія: ,

Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам Зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.